top of page

Bestaand meubilair meenemen in je ontwerp

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend en ook in de projectmarkt zien we het inmiddels vaak gebeuren: een deel van het bestaande meubilair kan binnen een nieuw interieur prima nog een tijdje mee. Mensen gooien het dus niet weg, maar kiezen ervoor om het mee te nemen in het nieuwe ontwerp.


lees of luister


Verwerken in het interieurproject

Wie bepaalt wat er precies meegaat? Wat er geschikt is om mee te nemen? Vaak maakt de opdrachtgever een lijst met de meubels die meegaan, zodat de interieurarchitect hier in het ontwerpproces rekening mee kan houden. Vervolgens verwerkt hij of zij dit meubilair op de een of andere manier in het ontwerp. Dit zijn vaak lastige processen, die veel inspanning vragen van de opdrachtgever, de ontwerper en de projectmanager.


Overzichtelijke digitale opslagruimte

De applicatie My Interior Project maakt dit proces aanzienlijk makkelijker. De categorie ‘bestaand meubilair’ in het project is een digitale opslagruimte die je met de opdrachtgever deelt. Hij of zij voegt vervolgens eenvoudig alle mee te nemen meubels aan de categorie toe. De interieurarchitect verdeelt deze later over de ruimtes.


Deze unieke aanpak van My Interior Project geeft je een direct overzicht van wat er meegaat naar het nieuwe interieur. Zo ga je een stuk efficiënter met je tijd om én heb je meteen een compleet document om mee te werken.


Comments


bottom of page