top of page

Branchegenoten als team samenbrengen

Een nieuwe manier van samenwerken, dat is waar My Interior Project voor zorgt. My Interior Project brengt branchegenoten samen. De applicatie verbetert de samenwerking tussen de verschillende partijen uit de interieurbranche die bij een interieurproject betrokken zijn.


lees of luister


My Interior Project maakt het nog makkelijker om vroegtijdig een adviseur of leverancier bij je project te betrekken. Via de applicatie laat je elke betrokken specialist of leverancier snel en eenvoudig de volledige en juiste specificaties invullen. Zodat alle betrokkenen doorlopend toegang hebben tot de laatste, up-to-date informatie.


Meerdere adviseurs in één project

Hoe werkt dit precies? Als beheerder van een project deel je het volledige project of een deel ervan met de adviseur. De adviseur vult je project aan met de juiste omschrijvingen vanuit zijn of haar vakgebied, waarna alle andere toegevoegde collega’s direct toegang hebben tot deze gegevens. En dit kan allemaal met meerdere adviseurs in één project.


Volledige en juiste specificaties

In My Interior Project vullen adviseurs en leveranciers snel en makkelijk de volledige en juiste specificaties voor het project in. Dit elimineert verschillende, overlappende communicatiestromen en zorgt ervoor dat er geen misverstanden ontstaan. Alle partijen zitten tijdens het hele traject op één lijn. En het bespaart ook nog een hoop tijd!


Comments


bottom of page