top of page

Integratie van Installatieontwerp in Interieurprojecten

In de wereld van interieurontwerp draait alles niet alleen om de zichtbare elementen, maar ook om de cruciale installaties die dagelijks comfort en functionaliteit bieden. Deze installaties, vaak verborgen boven plafonds, binnen muren of onder vloeren, zijn essentieel voor het succes van elk project. Ze worden zorgvuldig ontworpen en gedetailleerd beschreven, maar hun integratie in het algemene ontwerpproces kan een uitdaging zijn. 


My Interior Project Installatieontwerp

My Interior Project, een vooruitstrevende applicatie, faciliteert het volledige ontwerpproces voor alle betrokken partijen, inclusief deze vaak over het hoofd geziene installatieaspecten. We begrijpen het belang van deze verborgen elementen en de noodzaak om ze effectief te integreren in het ontwerptraject. 


Om deze reden hebben we in samenwerking met een specialist op het gebied van gebouwinstallaties een specifieke categorie gecreëerd binnen onze applicatie. Deze categorie stelt gebruikers in staat om alle specificaties en documentatie van de installaties van een gebouw te integreren in de projectomgeving. Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat de details van de installaties net zo toegankelijk en beheersbaar zijn als de rest van het interieurontwerp.


Met My Interior Project wordt elk aspect van een interieurproject, zichtbaar of niet, zorgvuldig en overzichtelijk beheerd. Alle omschrijvingen en documenten van installaties worden door specialisten in een beveiligde online omgeving geleverd. Dit zorgt voor een naadloze integratie en coördinatie tussen alle aspecten van het ontwerp, wat resulteert in een efficiënter en effectiever ontwerpproces.


Het gebruik van My Interior Project voor de integratie van installatieontwerp in uw interieurprojecten verzekert u van een compleet overzicht en controle over elk element van uw project. Dit biedt niet alleen een meer gestroomlijnd proces, maar zorgt ook voor een hogere kwaliteit en consistentie in de uitvoering van uw projecten.


Ontdek hoe My Interior Project uw ontwerpproces kan verbeteren en vereenvoudigen. Ga voor meer informatie naar onze website of neem direct contact met ons op. 

bottom of page