top of page

My Interior Project: Uw Digitale Interieurpaspoort voor Duurzaam Ontwerp en Beheer
My Interior Project is veel meer dan alleen een tool voor efficiënte samenwerking in het ontwerpproces van interieurs. Het biedt een overzichtelijke omgeving waarin alle betrokkenen hun informatie en documentatie kunnen delen en beheren. Dit maakt het een ideale oplossing voor het creëren van een duidelijk overzicht van alle projectspecificaties en het verzamelen van tekeningen.


Maar er is meer. Naast het faciliteren van het ontwerpproces, is My Interior Project ook uitermate geschikt voor het beheer na de realisatie van het project. Deze informatie is waardevol voor bedrijven voor toekomstige verbouwingen of aanpassingen. Bovendien worden er steeds meer eisen gesteld aan de duurzaamheid van een interieur. Certificaten en keurmerken, zoals Breeam, Leed en een energielabel voor energie-efficiëntie, spelen hierbij een cruciale rol.


In de huidige tijd is het bewust omgaan met materialen en het kiezen van duurzame meubels essentieel. Dit geldt voor alle aspecten van een interieur, van meubels tot vloeren en plafonds. Elk product kan een bijbehorend certificaat of keurmerk hebben, maar waar bewaar je al deze documenten?


Bij My Interior Project kun je naast alle specificaties en tekeningen van bouwpartners ook andere documenten opslaan, zoals certificaten. Deze kunnen worden toegevoegd door de desbetreffende leverancier, zoals de meubelleverancier of de tapijtleverancier. 


Zo heeft de opdrachtgever na voltooiing van het project toegang tot een compleet overzicht van alle documenten, certificeringen en keurmerken. Deze online projectomgeving evolueert daarmee tot een interieurpaspoort, waar alle informatie overzichtelijk en toegankelijk is. Met My Interior Project wordt het beheren van interieurprojecten niet alleen efficiënter maar ook duurzamer en toekomstbestendig.


Wil je meer weten over hoe My Interior Project jouw ontwerpproces kan ondersteunen en transformeren? Neem contact met ons op voor een demonstratie en ontdek de mogelijkheden.

Commenti


bottom of page