top of page

Overzicht in het meubelplan

Bij een interieurplan hoort ook een los meubelplan. Dit plan bestaat uit nieuw meubilair en soms ook uit bestaande meubelstukken die meegaan in het nieuwe ontwerp. We hebben My Interior Project zo ontwikkeld dat het hele proces rondom het meubilair zo efficiënt mogelijk verloopt. Van het eerste ontwerp tot het inhuizen van de meubelstukken.Sorteren op eigenschappen

Elk product in My Interior Project krijgt hiervoor minimaal drie eigenschappen mee:

  • Het merk en type

  • De categorie

  • De ruimte en het aantal

Deze eigenschappen zijn voor een aantal processen nodig. In de applicatie kun je hier namelijk op sorteren. En elke eigenschap is bedoeld voor één specifiek onderdeel van het ontwerpproces.


Merk

Sorteren op merk is nodig voor een juiste offerteaanvraag van het geselecteerde merk. Bijvoorbeeld voor een leverancier.


Categorie

Voor de aanvraag bij een totaalleverancier kun je eenvoudig in één keer alle categorieën selecteren waarvoor je een aanvraag wilt doen.


Ruimte

Door te selecteren op ruimte, zie je snel welk meubilair in welke ruimte voorkomt. En ook bij het inhuizen heb je op deze manier een duidelijk totaaloverzicht per kamer.


In de My Interior Project-applicatie kun je heel dynamisch omgaan met deze eigenschappen, zonder dat je verschillende documenten hoeft te genereren en het onoverzichtelijk wordt. Deze sortering realiseer je makkelijk, met één druk op de knop.


Comments


bottom of page