top of page

Verfijning van Specificatie-Onderscheiding in PDF-Exports op My Interior Project

Bij My Interior Project is het ons doel om het proces van het specificeren van interieurontwerpen zo efficiënt en dynamisch mogelijk te maken. Ons platform stelt diverse betrokkenen in staat om op een coöperatieve en digitale wijze door alle specificaties te navigeren, met de mogelijkheid om deze te bekijken per ruimte, categorie, of merk. Deze flexibiliteit in het beheer en de presentatie van projectgegevens is cruciaal tijdens de ontwerpfase.


Dynamiek vs. Statische Presentatie


Hoewel de dynamische benadering van specificatiebeheer talloze voordelen biedt tijdens het ontwerpproces, erkennen we dat er momenten zijn waarop een statische presentatie van de specificaties nodig is. Een cruciaal moment is wanneer de specificaties vastgesteld moeten worden voor het aanvragen van offertes. Op dit punt is het essentieel dat er geen verdere aanpassingen worden gemaakt, zodat de prijsbepaling op basis van een vaststaande set specificaties kan plaatsvinden.


Introductie van Verbeterde PDF-Exports


Om aan deze behoefte te voldoen, biedt My Interior Project de mogelijkheid om eenvoudig een PDF te genereren van de specificaties die je nodig hebt, op de manier zoals jij ze wilt hebben. Onlangs hebben we, op verzoek van onze gebruikers, deze PDF-exportfunctie verbeterd om het onderscheid tussen verschillende specificaties nog duidelijker weer te geven. Deze verbetering maakt het gemakkelijker om een duidelijk en ondubbelzinnig document te produceren dat kan worden gebruikt voor offerteaanvragen en prijsbepalingen.


Jouw Projecten, Ons Platform


Wij zijn voortdurend bezig met het verfijnen en verbeteren van My Interior Project om te voldoen aan de behoeften van onze gebruikers. Deze laatste verbetering aan onze PDF-exportfunctie is slechts een voorbeeld van hoe we luisteren naar de feedback van onze gemeenschap en actie ondernemen om onze service te optimaliseren.


Wij wensen je veel succes met jouw projecten en hopen dat deze nieuwe functie bijdraagt aan een nog soepeler en efficiënter ontwerpproces. Ontdek de verbeterde PDF-exportfunctie en ervaar zelf het verschil in de presentatie van jouw specificaties.


Benieuwd naar deze nieuwe functie of wil je meer weten over hoe My Interior Project jouw projectmanagement kan stroomlijnen? Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op.


Succes met jouw projecten, en onthoud: My Interior Project is er om jouw ontwerpproces te vereenvoudigen en te verrijken.


Ruud van de Wier achter laptop

Comments


bottom of page