top of page

PDF-ondersteuning in de projectomgeving van My Interior Project!

Bij elk interieurproject is samenwerking cruciaal. Of je nu een interieurarchitect, opdrachtgever, adviseur of leverancier bent, toegang tot de meest recente projectgegevens is essentieel voor een soepel en succesvol proces. Met dit in gedachten heeft My Interior Project een nieuwe functie geïntroduceerd die samenwerken nog eenvoudiger maakt!


My Interior Project PDF

Maak kennis met PDF-ondersteuning

We begrijpen dat elk projectteamlid verschillende soorten documenten moet delen, waaronder belangrijke technische tekeningen en ontwerpen die vaak in PDF-formaat zijn. Daarom hebben we onze projectomgeving uitgebreid met ondersteuning voor PDF-bestanden.


Met deze nieuwe functie kunnen alle projectteamleden hun PDF-tekeningen en -documenten rechtstreeks in de projectomgeving uploaden. Dit betekent dat iedereen die toegang heeft tot het project, nu op een gecentraliseerde plek over alle benodigde documenten en tekeningen kan beschikken - altijd up-to-date en toegankelijk vanaf elk apparaat!


Eenvoudig en Overzichtelijk

Gedaan met zoeken naar die cruciale tekening of dat belangrijke document in een wirwar van e-mails en mappen. My Interior Project streeft ernaar om uw werk zo overzichtelijk en gestroomlijnd mogelijk te maken. Met de toevoeging van PDF-ondersteuning hebben we weer een stap gezet om dit te realiseren.


Nu kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: het creëren van prachtige interieurprojecten, met alle informatie die u nodig heeft binnen handbereik.


Probeer het zelf!

Bent u al benieuwd geworden naar onze nieuwe functie? Log in op uw My Interior Project account en ervaar zelf het gemak van PDF-ondersteuning in onze projectomgeving. Nog geen account? Maak er vandaag nog een aan en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het stroomlijnen van uw interieurprojecten!


bottom of page