top of page

Visie: samenwerken als zzp’ers in de interieurwereld

De interieurwereld bestaat uit allerlei soorten bedrijven: producenten, leveranciers, adviseurs, aannemers en ontwerpers. En deze bedrijven hebben weer uiteenlopende formaten, van zzp'ers tot bedrijven met 100+ medewerkers en alles daartussenin.


Met name ontwerpers en adviseurs werken vaak als zzp’er. Het komt regelmatig voor dat een studio ze ter ondersteuning inzet, dat een projectinrichter ze als ontwerper inschakelt bij een nieuw project of dat ze worden gevraagd om als adviseur op een specifiek onderdeel mee te denken. Samenwerkingen met allerlei verschillende partijen tegelijk komen dan ook vaak voor in onze branche.
Efficiënt samenwerken met My Interior Project


De software van My Interior Project is juist voor deze professionals heel geschikt. De applicatie is namelijk ontworpen om een betere en efficiëntere samenwerking van verschillende bedrijven in de interieurmarkt mogelijk te maken.


Elk interieurproject heeft een projectomschrijving nodig. Bijvoorbeeld in de vorm van meubilair, algemene specificaties over het pand, materiaal, verlichting of installaties. Deze omschrijvingen komen allemaal van verschillende personen binnen en buiten het bedrijf, zoals van de zzp'er voor het ontwerp of van de adviseur die voor een bepaald onderdeel is ingeschakeld.


Overzichtelijk werken op projectniveau


Met My Interior Project nodig je op projectniveau collega's uit om samen in een project te werken. Dit stelt je in staat om met meerdere personen tegelijk in één projectomgeving alle specificaties te omschrijven. Van het meubilair tot de verlichting en van de vloeren tot de wanden.


Door samen met deze applicatie te werken, blijft het project erg overzichtelijk. Ondanks dat je met meerdere partijen aan één project werkt. Je komt sneller aan de juiste specificaties en projectcollega's kunnen elkaar aanvullen en verbeteren. Dit voorkomt dubbel werk en het rondmailen van talloze revisies. Waardoor het voor alle partijen veel sneller en efficiënter wordt om aan een project werken.


Meer weten? Meld je dan meteen aan en ervaar de applicatie zelf!


Comments


bottom of page