top of page

Snelle, efficiënte en volledige communicatie

Het is een nieuwe ontwikkeling in de interieurbouw: men wacht vaak lang om een besluit te nemen tot het verbouwen van een interieur of het huren van een pand. Wanneer het besluit er dan eenmaal doorheen is, wil de opdrachtgever vaak snel aan de slag en krijg je als projectmanager of interieurarchitect het verzoek om het proces direct in gang te zetten.


My Interior Project team

Afstemming mist

Wat je in een situatie van snel starten ziet gebeuren, is dat veel partijen meteen tegelijk aan het werk gaan. Het is voor de begeleidende partijen dan een grote uitdaging om dit allemaal in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alle communicatie goed verloopt.


Alle betrokken partijen stellen tegelijkertijd veel documentatie op, waardoor een perfecte afstemming ontbreekt. In een later stadium is het nodig om dit weer recht te trekken, wat dubbel werk oplevert.


In My Interior Project werk je efficiënt

My Interior Project lost dit probleem op. Iedereen werkt dan namelijk tegelijk met elkaar in hetzelfde project. Wordt er een plafond voorgeschreven? Dan kan een lichtadviseur hier meteen op reageren met een goed verlichtingsadvies. Schrijft de interieurarchitect een type vloer voor? Dan kan de meubelleverancier meteen zien wat voor soort poten een meubel nodig heeft.


Kortom, met My Interior Project maak je snel, efficiënt en volledig samen een interieurplan.


コメント


bottom of page