top of page

Steeds meer specialisten: interieurstandaard geeft overzicht

De verschillende onderdelen van een interieurontwerp worden steeds specialistischer. Het is waarschijnlijk niemand in de interieurbranche ontgaan dat deze ontwikkeling steeds verder gaat. Zaken als verlichting, akoestiek en circulariteit vragen steeds meer specialistische kennis. Het is inmiddels bijna onmogelijk om van alle onderdelen binnen de interieurbranche alles tot in detail te weten.


Daarom zie je ook steeds meer specialisten ontstaan, die alles weten van één specifiek onderdeel van het interieur. In een project werk je hierdoor vaak samen met meerdere partijen. Hoe zorg je ervoor dat al deze betrokkenen goed samenwerken?


My Interior Project: een nieuwe standaard

Elke specialist levert advies op zijn manier. Dit is voor iedere leverancier uniek, in de interieurmarkt is hiervoor geen standaard. My Interior Project speelt hierop in door het ontwikkelen van een interieurstandaard.


Naast de applicatie waarin iedereen op dezelfde manier zijn of haar specificaties kan omschrijven, is er ook een raamwerk van categorieën opgezet. Hierin kan iedereen eigen omschrijvingen kwijt. Samenwerken, maar toch overzicht houden dus.


Voor elk specialisme binnen de interieurbranche is een categorie beschikbaar. Als alle betrokkenen hiermee werken, wordt elk project vanzelf een stuk overzichtelijker.


bottom of page