top of page

Versterkte veiligheid voor jouw project op My Interior Project

In de digitale wereld van vandaag is de veiligheid van online opgeslagen gegevens van cruciaal belang, vooral als het gaat om de specificaties en documentatie van jouw interieurprojecten. Bij My Interior Project begrijpen we het belang van deze veiligheid en willen we benadrukken dat de bescherming van jouw projectgegevens onze hoogste prioriteit heeft.


Onze Belofte van Privacy en Veiligheid


Het is essentieel om te weten dat My Interior Project geen toegang heeft tot de projecten van gebruikers. Wij kunnen noch inzien noch hebben wij enig belang bij jouw projectgegevens. Evenmin hebben wij partners die inzage hebben in of belang hebben bij de inhoud van projecten. Dit fundament van privacy en veiligheid staat centraal in ons platform.


My Interior Project Twee-staps Verificatie

Wie Heeft Toegang?


De enige personen die toegang hebben tot jouw project zijn jij, je bedrijfscollega's of degenen die je expliciet hebt uitgenodigd om mee te kijken of samen te werken aan het project. Dit zorgt ervoor dat de integriteit van jouw projectgegevens intact blijft en alleen toegankelijk is voor degenen die jij vertrouwt.


Introductie van Twee-staps Verificatie


Om de beveiliging van jouw gegevens verder te versterken, hebben we nu twee-staps verificatie geïmplementeerd in My Interior Project. Deze extra beveiligingslaag betekent dat wanneer je vanaf een nieuwe computer of browser probeert toegang te krijgen tot jouw project, je jouw identiteit moet verifiëren via jouw e-mail. Dit is een extra stap die ervoor zorgt dat alleen jij, of iemand die jij toestemming hebt gegeven, toegang heeft tot jouw projectinformatie.


Jouw Gegevens, Nog Beter Beveiligd


Met de invoering van twee-staps verificatie zijn jouw projectgegevens nog beter beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. We blijven toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid en privacy van jouw projectinformatie, zodat je met een gerust hart kunt werken aan het creëren van prachtige interieurontwerpen.


Bij My Interior Project staat jouw veiligheid voorop. We zijn er trots op een platform te bieden dat niet alleen de efficiëntie van jouw ontwerpprocessen verbetert, maar ook de veiligheid en privacy van jouw projectgegevens garandeert. Ontdek hoe My Interior Project jouw interieurprojecten naar een hoger niveau kan tillen, met de gemoedsrust dat jouw gegevens veilig en beschermd zijn.


Wil je meer weten over de beveiligingsfuncties van My Interior Project of hoe we jouw projectinformatie beschermen? Bezoek onze website of neem contact op voor meer informatie.

留言


bottom of page