top of page

Begin gratis met samenwerken.

Bij My Interior Project geloven we in de kracht van samenwerking en efficiëntie binnen het interieurontwerpproces. Wij bieden een uniek platform waarbij onafhankelijkheid en gebruiksgemak voorop staan, zonder beïnvloed te worden door belanghebbenden uit de interieurwereld. Ons doel? Iedereen de mogelijkheid geven om op een eenvoudige en toegankelijke manier samen te werken aan projecten.


Gratis toegang voor je eerste project

Wanneer je je aanmeldt voor My Interior Project, krijg je direct toegang tot één gratis project, genaamd "My First Project". Dit project dient als je kennismaking met onze applicatie. Je bent vrij om de naam, afbeelding en alle voorbeeldproducten naar wens aan te passen of te verwijderen, zodat je meteen aan de slag kunt met je eigen project.


Uitnodigingen voor samenwerking, ook gratis

Naast je eigen project, kun je ook gratis deelnemen aan een project waartoe je bent uitgenodigd. Dit betekent dat als je, bijvoorbeeld als interieurarchitect, je opdrachtgever wilt uitnodigen om samen aan het project te werken of mee te kijken, dit voor je opdrachtgever volledig kosteloos is. Een uitstekende manier om de betrokkenheid en transparantie in het ontwerpproces te vergroten zonder extra kosten.


My Interior Project Opdrachtgever

Een kleine bijdrage voor verdere projecten

Voor de aanmaak van additionele projecten na je eerste, vragen we een kleine financiële bijdrage. Deze bijdrage helpt ons om de applicatie te blijven ontwikkelen en verbeteren, zodat we ook in de toekomst een efficiënte en vruchtbare samenwerking kunnen garanderen. Wij geloven in een eerlijke verdeling van kosten, zodat My Interior Project toegankelijk blijft voor iedereen die waarde hecht aan onafhankelijk en efficiënt projectmanagement.


Samen bouwen aan de toekomst

My Interior Project is ontworpen met het oog op het optimaliseren van het ontwerpproces voor alle betrokken partijen. Door een kleine bijdrage te leveren, draag je bij aan een platform dat continu innoveert en inspeelt op de behoeften van gebruikers in de dynamische wereld van interieurontwerp.

Begin vandaag nog met je eerste gratis project en ontdek hoe My Interior Project jouw ontwerpproces kan transformeren. Meld je aan en start met het vereenvoudigen van je werkzaamheden, geheel in lijn met onze visie op samenwerking en efficiëntie.


Commentaires


bottom of page