top of page

Revolutionair beheer van interieurprojecten met My Interior Project

My Interior Project is ontworpen om het ontwerpproces voor interieurprojecten te stroomlijnen. Een van de meest significante voordelen is dat je gemakkelijk producten kunt beschrijven met hulp van door jou gekozen adviseurs. Het doel is simpel: alles moet slechts eenmaal worden opgeschreven, waardoor de noodzaak voor meerdere documenten met dezelfde informatie wordt verminderd.



My Interior Project team samenwerken

De kern van My Interior Project is een enkele projectomgeving waarin elk teamlid zijn productbeschrijvingen en tekeningen plaatst. Dit stimuleert samenwerking in het volledig maken van een productomschrijving. Het voorkomt dat je voor één product de benodigde informatie uit verschillende documenten moet halen.


Zodra een project volledig is omschreven en uitgetekend, bestaat er een enkele online omgeving waar alle informatie beschikbaar is. Dit elimineert verwarring door verschillende revisies van alle betrokken partijen.


My Interior Project is niet zomaar een tool; het is een revolutionaire benadering voor het beheren van interieurontwerpprojecten. Het maakt het ontwerpproces efficiënter, collaboratiever en vrij van fouten veroorzaakt door miscommunicatie of verloren documenten.



bottom of page